طرز پخت کیک فنجانی در قابلمه

آرد گندم : ۸ قاشق غذاخوری

شکر : ۱۰ قاشق غذاخوری

شیر: ۱۰ قاشق غذاخوری

کاکائو: ۲ قاشق غذاخوری ( توضیح: بنا به ذائقه،میتونید کاکائو رو زیاد یا کم کنید.اما اگه بیشتر از یه قاشق ریختید، شکر رو هم بیشتر کنید چون تلخ می شه)

kolab.ir-cup-611

روغن مایع: ۷ قاشق غذاخوری سرپُر

تخم مرغ: دوعدد

وانیل:یک قاشق مربا خوری

بیکینگ پودر:یک قاشق چای خوری

یک کوچولو گلاب هم بریزید،با وانیل ترکیب خوش طعمی میشه.

طرزتهیه:

اول توی یه ظرف، مواد خشک (آرد،شکر،بیکینگ پودر،وانیل وکاکائو ) رو بریزید وحسابی هم بزنید تا یک دست بشن.

حالا فنجان هایی رو که قراره توش کیک بپزید،تا نصفه از این مواد پر می کنید.

فنجان ها رو می چینید توی یه قابلمه،وتا نصفه ی فنجان ها ،آب می ریزید داخل قابلمه .

زیر قابلمه رو روشن می کنید ،با شعله ی ملایم.ولی فعلا درش رو نمیذارید.مشغول تلفن صبر کنید تا آب داخل قابلمه به نقطه ی جوش برسه و حسابی قل قل کنه.الان توی این عکس، قل قل ها رو می بینید؟!نیشخند

kolab.ir-08745537_20989092_n

دراین مرحله،درب قابلمه رو با دم کنی می پوشونید ومی ذارید روش.

 از روی ساعت،دقیقا یک ربع بذارید به همون حالت وبا همون شعله بپزه.

وقتی یه ربع گذشت،زیر قابلمه رو خاموش کنید.

دندون سر جیگر بذارید عزیزان.مبادا دستپاچه بشید ودرش رو بردارید؟!مشغول تلفن صبور باشید!

بذارید همونطوری با در، ده دقیقه بمونه.(زیرش خاموشه البته دیگه!)

ده دقیقه استراحت هم که تموم شد، درش رو بردارید وبا دیدن این منظره هیجان زده بشید: خوشمزهمژه

می تونید با پودرنارگیل یا کاکائوی مایع تزیینش کنید .

نوش جان.

جوفراست راهنمای خانواده





با وارد کردن ایمیل خودتان در کادر زیر و زدن دکمه مشترک شوید همواره جدیدترین ارسالهای سایت به ایمیل شما ارسال میشود: :

Delivered by FeedBurner

√ سیب دانلود دانلود رایگان بازی،اندروید،نرم افزار،آموزش زبان،موبایل

به اشتراک بگذارید

توضیحات :

نویسنده : admin | تاریخ انتشار : ۱۸ خرداد ۱۳۹۴
تعداد مشاهده : 2,171 بار | دیدگاه : بدون دیدگاه
موضوعات: کیک و شیرینی


برچسب ها

, , , ,


دیدگاه ها :

دیدگاه شما

( الزامي )

(الزامي)