طرز تهیه کیک و شیرینی کدو حلوایی

یه کدوی بزرگ داشتم که نمیدونستم باهاش چیکار کنم ، از اونجا که فقط خودم کدو دوست دارم ، بعد از اینکه پختمش ( بدون شکر پختم ) و به اندازه ی خودم خوردم ، بقیه اش رو پوره کردم و گذاشتم تو فریزر …

اومدم تو نت سرچ کردم که ببینم چه بلایی میتونم سرش بیارم که چشمم به کیک کدو حلوایی خورد … از اونجا که فقط دستورش بود و عکسی نداشت و همه ی دستورها هم از روی همدیگه کپی شده بود ، اطمینان زیادی بهش نداشتم ولی دل به دریا زدم و شروع به پختش کردم …. وقتی کیک آماده شد ، بر خلاف تصورم دیدم همسرم و خانواده خیلی از این کیک خوششون اومده ، هر چی هم گفتن کیک چیه ، نگفتم …

وقتی هم فهمیدن باورشون نمیشد … این کیک فوق العاده خوش عطر و طعم و خوشمزه است ، حتی اونایی که به کدو لب نمیزنن هم عاشقش میشن ….

آرد…………………………………..۳۰۰گرم
شکر……………………………….۲۵۰گرم
تخم مرغ ………………………………۳ عدد
رنده کدو حلوایی …………………….۱ پیمانه
ماست…………………………………۳قاشق سوپخوری
روغن……………………………………۱ پیمانه
بکینگ پودر …………………………..۲قاشق چایخوری
دارچین………………………………..نصف قاشق چایخوری
زعفران …………………………………۳ قاشق غذا خوری
گلاب……………………………………..۳ قاشق غذاخوری

۱-تخم مرغ و شکر رو با همزن برقی به مدت ۵ دقیقه میزنیم
۲- روغن مایع + ماست رو اضافه کرده و مجددا میزنیم تا یکدست بشه
۳- رنده ی کدو + زعفرا + گلاب رو هم اضافه کرده و هم میزنیم تا یکدست بشه
۴-آرد و دارچین و بکینگ پودر رو با هم الک کرده و بتدریج به مایه اضافه کرده و هر بار با لیسک خوب مخلوط میکنیم
و مایه را داخل قالب میریزیم

دمای ۱۸۰ به مدت ۴۵ دقیقه

خب تا اینجا آموزش پخت کیک کدو حلوایی رو توضیح دادیم و گفتیم که بعد نیست واسه دوستان عزیزمون نیز آموزش شیرینی کدو حلوایی رو نیز بزاریم :

طرز تهیه شیرینی کدو حلوایی

مواد لازم خمیر:

  •   روغن زیتون: یک دوم پیمانه
  •   شکر: یک‌دوم پیمانه
  •   ماست: یک دوم پیمانه
  •   تخم‌مرغ: ۲عدد
  •  بیکینگ پودر: یک قاشق چای‌خوری
  •   آرد: دو و سه‌چهارم پیمانه
  •   عرق بهار نارنج: یک‌چهارم پیمانه

مواد میانی:

  •   پنیر لبنه: ۲۰۰گرم
  •   خامه فرم گرفته: ۲۰۰گرم
  •   شکر:  ۲ قاشق سوپ‌خوری
  •   زرده تخم‌مرغ: یک عدد
  •   پوره کدو حلوایی: ۲۰۰گرم
  •   عرق دارچین: یک‌چهارم قاشق چای‌خوری

روش تهیه:

ابتدا شکر و تخم‌مرغ را باهم مخلوط کرده، حال ماست و روغن زیتون را ریخته و خوب مخلوط کرده تا یکدست شود بعد آرد و بیکینگ پودر را الک کرده و اضافه کنید و در آخر عرق بهار نارنج را اضافه کنید.

خمیر به دست آمده را خوب ورز داده تا یکدست شود.

حال خمیر را برای ۳۰ دقیقه استراحت داده و سپس روی سطح آرد پاشی شده باز کرده و با قالب گرد متوسط قالب زده و در سینی مافین چیده و در فر با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد برای زمان ۱۵ تا۲۰ دقیقه قرار دهید.

برای مواد میانی:

مواد فیلینگ را با هم مخلوط کنید و پس از خنک شدن کامل شیرینی‌ها از مواد به کمک ماسوره شکوفه بزرگ در شیرینی دهید و با یک گل خامه بزرگ تزیین کنید.

نکته:

خمیر این شیرینی را به قطر ۵/۰ سانتی‌متر باز کنید زیرا در حین پخت شیرینی پف‌می‌کند.

از قالب مافین سایز متوسط استفاده کنید، اگر سایز ریز به‌کار ببرید فضای داخل شیرینی خیلی کوچک خواهد شد.

منبع:tar-o-pod.com

جوفراست راهنمای خانواده





با وارد کردن ایمیل خودتان در کادر زیر و زدن دکمه مشترک شوید همواره جدیدترین ارسالهای سایت به ایمیل شما ارسال میشود: :

Delivered by FeedBurner

√ سیب دانلود دانلود رایگان بازی،اندروید،نرم افزار،آموزش زبان،موبایل

به اشتراک بگذارید

توضیحات :

نویسنده : admin | تاریخ انتشار : ۰۴ بهمن ۱۳۹۲
تعداد مشاهده : 219 بار | دیدگاه : بدون دیدگاه
موضوعات: کیک و شیرینی


برچسب ها

, , , , , , , , ,


دیدگاه ها :

دیدگاه شما

( الزامي )

(الزامي)