طرز تهیه کاپ کیک چای ارل گری

مواد لازم:

شیر: ۶۰ میلی لیتر
چای ارل گری: ۳ عدد تی بگ
شکر (نرم و دانه ریزی): ۱۶۵ گرم
کره: ۱۲۵ گرم


تخم مرغ: ۳ عدد
وانیل شکری: یک قاشق چای خوری
آرد: ۲۲۵ گرم
بیکینگ پودر: ۲ قاشق چای خوری
نمک: یک چهارم قاشق چای خوری

مواد لازم رویه گاناش و تزیین:

شکلات تلخ: ۴۰۰ گرم
خامه صبحانه (به دمای محیط رسیده): ۲۰۰ گرم
خرده های کیک یا بیسکویت شکلاتی: به مقدار لازم

طرز تهیه کاپ کیک چای ارل گری :

۱٫ دمای فر را روی ۱۸۰ درجه سانتیگراد تنظیم کنید. شیر را روی حرارت ملایم قرار داده تا به نقطه جوش برسد.
بعد سه عدد تی بگ چای ارل گری را درون شیر بگذارید و به مدت ۱۰ دقیقه اجازه دهید تا تی بگ ها درون شیر باقی بمانند.

۲٫ کره، وانیل و شکر را با همزن برقی بزنید تا کرمی و سبک شود.
سپس تخم مرغ ها را اضافه کنید. مواد خشک (آرد، بیکینگ پودر و نمک) را با هم ترکیب کرده و الک کنید.
مواد خشک و شیر را طی دو مرحله اضافه کنید. ابتدا با سرعت کم همزن بزنید، سپس سرعت همزن را متوسط کنید.

۳٫ مواد را تا زمانی هم بزنید که مایه کیک به رنگ روشن و کمرنگی دربیاید.
کپسول های کاپ کیک را تا دو سوم از مواد پر کرده و به مدت تقریبی ۲۰ دقیقه درون فر از پیش گرم شده قرار دهید.
بعد از اطمینان از پخت و خنک شدن کاپ کیک ها، آنها را تزیین نمایید.

کاپ کیک چای ارل گری

۴٫ برای تهیه گاناش نیز ابتدا شکلات را به قطعات کوچک تر تقسیم کنید
و به روش بن ماری آن را ذوب کنید. سپس خامه صبحانه را اضافه کنید.
توجه داشته باشید که غلظت گاناش باید به حدی برسد که مناسب پایپ کردن و ماسوره زدن باشد.
پس صبور باشید و کمی تأمل کنید. در صورتی که از شکلات های تلخ بلژیکی استفاده کنید
گاناش سریعا آماده شده و می توانید با ماسوره ساده آن را روی کاپ کیک ها پایپ کنید.

۵٫ در نهایت برای تزیین کاپ کیک به شکل گلدان از خرده کیک و یا بیسکویت (ترجیحا شکلاتی) استفاده کرده
و آنها را روی گاناش بریزید تا نمای شبیه به خاک ایجاد کنید. سپس می توانید
کاپ کیک های خود را با گل رزهای مینیاتوری طبیعی (طبق عکس) تزیین نمایید
و یا با خمیر فوندانت شکوفه ها و غنچه هایی را درست کنید و برای تزیین از آنها استفاده کنید.

نکته:

۱٫ طبق آنچه که در عکس مشاهده می کنید کپسول ها (شکل گلدان) از جنس سیلیکون هستنتد.

۲٫ شما می توانید قالب های سیلیکونی مخصوص کاپ کیک را از فروشگاه های لوازم قنادی ها تهیه کنید.

۳٫ در صورتی که از قالب سیلیکونی استفاده می کنید
حتما با اسپری روغن آن را چرب کنید و سپس مایه کیک را داخل قالب بریزید.

۴٫ اگر از کپسول های کاغذی کاپ کیک استفاده می کنید،
حتما باید کاغذها را درون قالب های اصلی کاپ کیک که معمولا از جنس تفلون هستند قرار دهید.

جوفراست راهنمای خانواده





با وارد کردن ایمیل خودتان در کادر زیر و زدن دکمه مشترک شوید همواره جدیدترین ارسالهای سایت به ایمیل شما ارسال میشود: :

Delivered by FeedBurner

√ سیب دانلود دانلود رایگان بازی،اندروید،نرم افزار،آموزش زبان،موبایل

به اشتراک بگذارید

توضیحات :

نویسنده : admin | تاریخ انتشار : ۲۰ فروردین ۱۳۹۶
تعداد مشاهده : 74 بار | دیدگاه : بدون دیدگاه
موضوعات: کیک و شیرینی


برچسب ها

, , , , , , ,


دیدگاه ها :

دیدگاه شما

( الزامي )

(الزامي)