طرز تهیه پاستیل خانگی

مواد لازم برای تهیه پاستیل خانگی :

2016111711157597472a

پودر ژله هر طعمی که دوست دارید  یک بسته
 آب خیلی سرد (آب خیلی سرد موثر در شفافیت پاستیل ) ۱/۲ پیمانه
* گلوکز  ۱/۴ پیمانه
 پودر ژلاتین ۲ قاشق غذاخوری

 

* گلوکز (گلوکز باعث می شود پاستیل منسجم تر شود) البته اختیاریه

2016111711157597221a

طرز تهیه پاستیل خانگی :

به گزارش آکاایران: اول آب سرد و گلوکز را خوب مخلوط کنید اگر دیدید حل نمی شود ایرادی ندارد پودر ژلاتین و پودر ژله را روی مخلوط آب و گلوکز بپاشید و مخلوط کنید و روی حرارت خیلی ملایم بگذارید تا کاملا با هم مخلوط شوند.

حدود ۷ تا ۲۰ ثانیه از روی حرارت بردارید تا روی مایع به حالت کف سفید بوجود بیاید مراقب باشید اصلا نجوشد بعد شعله را خاموش کنید و ۱۰ دقیقه صبر کنید تا روی مایع یک لایه مایه سفید رنگ ببندد آن لایه را با احتیاط بردارید ( اگر اینکار را نکنید پاستیل تان کدر می شود و دیگه شفاف نیست ).

وقتی کامل آن لایه را برداشتید می توانید در جاسسی هایی که نوک باریک دارند بریزید و با کمک آن در قالبهای مخصوص منتقل کنید کمی در محیط بگذارید تا خودش را بگیرد و بعد می توانید به یخچال منتقل کنید بعد از ۲تا۳ ساعت کامل خودش را گرفته و طعم آن عالی است.

وقتی که مواد پاستیل را مخلوط کردید و روی حرارت گذاشتید شبیه شکل زیر می شود.

وقتی که مواد پاستیل را مخلوط کردید و روی حرارت گذاشتید به این شکل می شود

2016111711157597150a

نکته برای تهیه پاستیل :

برای تهیه پاستیل بهتر است از قالب های سیلیکونی استفاده کنید تا راحتتر از قالب خارج کنید.

جوفراست راهنمای خانواده





با وارد کردن ایمیل خودتان در کادر زیر و زدن دکمه مشترک شوید همواره جدیدترین ارسالهای سایت به ایمیل شما ارسال میشود: :

Delivered by FeedBurner

√ سیب دانلود دانلود رایگان بازی،اندروید،نرم افزار،آموزش زبان،موبایل

به اشتراک بگذارید

توضیحات :

نویسنده : admin | تاریخ انتشار : ۲۷ آبان ۱۳۹۵
تعداد مشاهده : 222 بار | دیدگاه : بدون دیدگاه
موضوعات: آشپزی


برچسب ها

, , , , ,


دیدگاه ها :

دیدگاه شما

( الزامي )

(الزامي)