طرز تهیه مربای پوست هندوانه

با فرا رسیدن فصل گرمای تابستان کم کم ورود هندوانه به میادین تره بار افزایش پیدا می کند و میزان خرید آن افزایش پیدا می کند و همان طور که می دانید بیشترین وزن هندوانه مربوط به پوستش است و بهتر است که این پوست ها را دور نریزید و از آنها مربایی خوشمزه درست کنید که ما در اینجا به دو روش آن را آموزش داده ایم

kolab-55

روش اول تهیه مربای پوست هندوانه بدون آهک :

مواد لازم :

پوست یک هندوانهآب ۳ لیوان
شکر ۵ لیوان
اسانس آناناس ۱۰ الی ۱۴ قطره

kolab-39

طرز تهیه :
قسمت سبز رنگ پوست هندوانه جدا کنید.

بخش قرمز رنگ داخل هندوانه را هم بگیرید، طوری که فقط سفیدی آن باقی بمونه.

مثل شکل زیر قسمتهای a و c را جدا کنید تا قسمت b باقی بمونه.

پوست سفید رو خرد کرده یا قالب بزنید و داخل ظرفی برای پخت بریزید.

kolab-53

با کمی آب روی حرارت بگذارید تا پخته بشه.

وقتی که نیم پخته شد، شکر را اضافه کنید.

بگذارید قوام بیاد. وقتی قوام اومد زیر آن را خاموش کرده و اسانس آناناس رو اضافه کنید.

جوفراست راهنمای خانواده





با وارد کردن ایمیل خودتان در کادر زیر و زدن دکمه مشترک شوید همواره جدیدترین ارسالهای سایت به ایمیل شما ارسال میشود: :

Delivered by FeedBurner

√ سیب دانلود دانلود رایگان بازی،اندروید،نرم افزار،آموزش زبان،موبایل

به اشتراک بگذارید

توضیحات :

نویسنده : admin | تاریخ انتشار : ۰۱ خرداد ۱۳۹۵
تعداد مشاهده : 516 بار | دیدگاه : بدون دیدگاه
موضوعات: دسر


برچسب ها

, , , , ,


دیدگاه ها :

دیدگاه شما

( الزامي )

(الزامي)