طرز تهیه ماهی شکم پر مخصوص شب عید

ماهی
۱ عدد
گشنیز خرد شده
۲۵۰ گرم
پیاز خرد شده
۱ عدد
سیر خرد شده ۲۵۰ گرم
تمبرهندی به میزان لازم
گردو
۵۰ تا ۱۰۰ گرم
ادویه، نمک و فلفل و زردچوبه به میزان لازم
روغن سرخ کردنی به میزان لازم

طرز تهیه:

– ماهی را کاملا تمیز کرده و داخل شکم آن را خالی می کنیم.

– مقداری نمک به ماهی می زنیم و می گذاریم مدت نیم ساعت بماند.

– سپس آن را کاملا شسته و با دستمال تمیز خشک می کنیم.

– پیاز و سیر را رنده می کنیم و همراه با زرد چوبه، ادویه، فلفل و گشنیز خرد شده(درصورت تمایل مقدار کمی هم شوید) در یک ظرف می ریزیم و کمی سرخ می کنیم.

– درب ظرف را می بندیم. بعد از ۱۰ دقیقه، آب تمبرهندی را به آن اضافه کرده و پس از ۲ تا ۳ دقیقه ظرف را از روی اجاق بر می داریم.

– مواد فوق را داخل شکم ماهی قرار داده و آن را با نخ یا خلال دندان می بندیم.

– در یک ظرف مقداری آرد و زرد چوبه می ریزیم و ماهی را آرام در آن می غلطانیم ، یا آرد وزرد چوبه را روی سطح ماهی می پاشیم.

– سپس ماهی را در ماهیتابه سرخ می کنیم تا هر دو طرف آن طلایی شود.

* نکته :

– به جای تمبرهندی می توان از آب لیمو یا آب نارنج نیز استفاده کرد.

– به جای گشنیز و سیر می توان از پیاز داغ و گردو استفاده کرد.

جوفراست راهنمای خانواده





با وارد کردن ایمیل خودتان در کادر زیر و زدن دکمه مشترک شوید همواره جدیدترین ارسالهای سایت به ایمیل شما ارسال میشود: :

Delivered by FeedBurner

√ سیب دانلود دانلود رایگان بازی،اندروید،نرم افزار،آموزش زبان،موبایل

به اشتراک بگذارید

توضیحات :

نویسنده : admin | تاریخ انتشار : ۱۳ اسفند ۱۳۹۲
تعداد مشاهده : 276 بار | دیدگاه : بدون دیدگاه
موضوعات: آشپزی


برچسب ها

, , , ,


دیدگاه ها :

دیدگاه شما

( الزامي )

(الزامي)