طرز تهیه قارچ شکم پر

۱٫ گوجه، پنیر، زیتون، سیر، یک قاشق چای‌خوری از روغن زیتون، رزماری و فلفل سیاه را در یک کاسه با هم مخلوط کرده و فر را روشن کنید تا گرم شود.

yn0tmpgdf9toj4hg634c

مواد لازم:

گوجه گیلاسی: دوسوم پیمانه خرد شده
پنیر موزارلا رنده شده: نصف پیمانه
زیتون خرد شده: یک‌چهارم پیمانه
سیر رنده شده: یک قاشق چای‌خوری
روغن زیتون خالص: دو قاشق چای‌خوری
رزماری: تازه و خرد شده (نصف قاشق چای‌خوری) یا خشک (یک‌هشتم قاشق چای‌خوری)
فلفل سیاه: یک‌هشتم قاشق چای‌خوری
قارچ درشت: چهار عدد
آب‌لیموترش: دو قاشق غذاخوری
سس سویای کم‌نمک: دو قاشق چای‌خوری

طرزتهیه:

۱٫ گوجه، پنیر، زیتون، سیر، یک قاشق چای‌خوری از روغن زیتون، رزماری و فلفل سیاه را در یک کاسه با هم مخلوط کرده و فر را روشن کنید تا گرم شود.

۲٫ دمای فر را روی ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد قرار دهید. داخل قارچ ‌ها را با قاشق خالی کنید.

۳٫ یک قاشق چای‌خوری روغن زیتون باقی‌مانده را در یک کاسه با آبلیمو و سس سویا مخلوط کنید. سپس داخل و خارج قارچ‌ها را کاملا به این مخلوط آغشته کنید. سینی فر یا توری مخصوص گریل را با روغن چرب کنید. قارچ‌ ها را برعکس روی آن قرار دهید و اجازه دهید کمی بپزند تا نرم شوند (هر طرف تقریبا پنج دقیقه). سپس آنها را از فر خارج کرده و درون‌شان را با مخلوط گوجه و زیتون پر کنید. روی آنها را با کمی پنیر تزیین کنید.

۴٫ دوباره قارچ ‌ها را داخل فر بگذارید. حدود سه دقیقه پس از آب شدن پنیر آنها را از فر درآورده و سرو کنید.

فوت کوزه‌گری

به جای رزماری می‌توانید از سایر سبزیجات مورد علاقه‌تان مثل آویشن، ریحان و. . . استفاده کنید.

 

جوفراست راهنمای خانواده





با وارد کردن ایمیل خودتان در کادر زیر و زدن دکمه مشترک شوید همواره جدیدترین ارسالهای سایت به ایمیل شما ارسال میشود: :

Delivered by FeedBurner

√ سیب دانلود دانلود رایگان بازی،اندروید،نرم افزار،آموزش زبان،موبایل

به اشتراک بگذارید

توضیحات :

نویسنده : admin | تاریخ انتشار : ۰۹ بهمن ۱۳۹۳
تعداد مشاهده : 249 بار | دیدگاه : بدون دیدگاه
موضوعات: آشپزی


برچسب ها

, , , ,


دیدگاه ها :

دیدگاه شما

( الزامي )

(الزامي)