طرز تهیه شیرینی نوروزی

شیرینی کرکی یکی از شیرینی های خشک و مجلسی است که بیشتر برای نوروز مورد استفاده قرار می گیرد و برای تهیه آن به مواد زیر نیازمندید و مهم ترین مواد مصرفی این شیرینی آرد نخود است

kolab-153611a

شیرینی کرکی

مواد لازم:

  • پودرقند:۲۰۰گرم
  • آرد برنج:۱۷۵کرم
  • پودربادام:۱۰۰گرم
  • سفیده:۱عدد
  • پودرکاکائو:۱ قاشق سوپ خوری
  •  روغن جامد:۲۵۰گرم
  •  آردنخودچی:۷۵گرم
  •  آرد سفید:۲۵۰گرم
  •  پودر پسته:۱۰۰گرم
  • زعفران حل شده:۱ قاشق سوپ خوری
  • kolab-9153611a

روش تهیه:

ابتدا روغن جامد را با پودر قند زده تا سفید و پوک شود حال آرد ها را الک کرده و اضافه نمایید. حال پودر پسته و بادام را بیافزایید و خوب مخلوط نمایید تا خمیر یکدست و نرمی به دست آید حال خمیر را ۳ قسمت کرده و به یک قسمت زعفران حل شده، به یک بخش پودر کاکائو و بخش دیگر را ساده می گذاریم. حال خمیر را در دستگاه بیسکوئیت زن ریخته و دستگاه را در سینی فر کاغذ انداخته شده گذاشته و قالب بزنید سپس روی شیرینی ها را با قلم مو سفیده تخم مرغ زده و کمی پودر پسته یا کنجد یا تخم خرفه  بگذارید.

سینی فر را در فر از قبل داغ شده قرار دهید.با حرارت ۱۸۰ درجه برای ۱۲ تا ۱۵ دقیقه تا کمی طلایی شود.

بعد از سرد شدن این شیرینیها را در جعبه ای نگه دارید تا از خشک شدن آن ها جلوگیری شود

جوفراست راهنمای خانواده





با وارد کردن ایمیل خودتان در کادر زیر و زدن دکمه مشترک شوید همواره جدیدترین ارسالهای سایت به ایمیل شما ارسال میشود: :

Delivered by FeedBurner

√ سیب دانلود دانلود رایگان بازی،اندروید،نرم افزار،آموزش زبان،موبایل

به اشتراک بگذارید

توضیحات :

نویسنده : admin | تاریخ انتشار : ۲۳ اسفند ۱۳۹۴
تعداد مشاهده : 315 بار | دیدگاه : بدون دیدگاه
موضوعات: کیک و شیرینی


برچسب ها

, , , , , ,


دیدگاه ها :

دیدگاه شما

( الزامي )

(الزامي)