طرز تهیه شیرینی مربایی مخصوص نوروز

بافت این شیرینی مربایی بسیار نرم و لطیف است. امیدوارم درست کنید و خوشتون بیاد. در بخش شیرینی مخصوص عید با طرز تهیه شیرینی مربایی یا ما همراه شوید.

این شیرینی به نام شیرینی مارمالادی، شیرینی  مشهدی و شیرینی آلمانی هم شناخته میشه.

مواد لازم برای تهیه شیرینی مربایی

روغن جامد صاف قنادی ۱۸۰ گرم

آرد سفید شیرینی پزی

تخم مرغ ۱ عدد کوچک

شکر ۵۰ گرم

آب ۴۰ گرم

وانیل کمی

طرز تهیه شیرینی مربایی

در ابتدا ۱۰۰ گرم آرد الک شده و روغن را با همزن خوب می زنیم تا روغن پوک و سبک و حجیم گردد. حتما این میزان هم زدن رعایت شود.

دست آخر نیز به حدی آرد اضافه می کنیم تا خمیر جمع شود.

پس علاوه بر صد گرم به مقدار لازم از آرد نیاز داریم که بسته به جنس و آب خور آردها، میزان کل آرد مصرفی ممکن است تا دو برابر یا کمتر از دو برابر میزان روغن مصرفی باشد.

در ابتدا شکر، آب، تخم مرغ و وانیل را در ظرفی ریخته و با دست یا لیسک تاب دهید. به حدی هم بزنید تا دانه های شکر کاملا حل شود.

نیازی به پف کردن یا حجیم شدن تخم مرغ نیست. فقط در حد حل شدن کامل شکر کافیست.

مخلوط آب، شکر و … را به مواد اضافه کنید و در حد مخلوط شدن هم بزنید، همزن راخاموش کنید.

حالا کم کم آرد را به مواد اضافه کنید و با لیسک یا قاشق هم بزنید و آرد را به خورد مواد دهید.

تا جایی آرد اضافه کنید که خمیر نرم و لطیفی شکل گیردکه بدست نیز نچسبد،کمی چسبنده بودن خمیر طبیعی است.

پس بیش از اندازه نه به خمیر آرد اضافه کنید ونه خمیر را هم بزنید، تا شیرینی بعد از پخت خشک یا سفت نشود.

خمیر شیرینی مربایی نیاز به استراحت کردن ندارد ولی می تونین در پوشش به مدت نیم ساعت در محیط یا یخچال قرار دهید.

قالب زدن خمیر شیرینی مارمالادی

سپس خمیر را بین دو نایلون با وردنه به ضخامت چند میلی پهن کنید و قالب بزنید. در سینی کاغذ روغنی انداخته بچینید.

فر را از بیست دقیقه قبل گرم کنید. سینی را در فر ۱۸۰درجه تا زمانی قرار دهیدکه زیر و کناره های شیرینی مربایی کمی طلایی شود.

پس از پخت و سرد شدن بین شیرینی ها مارمالاد بگذارید و در ظرف در بسته بچینید و در یخچال قرار دهید تا مارمالاد به خورد شیرینی رود.

روی شیرینی ها را به دلخواه تزیین کنید.

نکات :

روغن حتما باید در دمای محیط قرار بگیرد تا نرم شود.

این میزان خمیر بیست تاسی عدد شیرینی مربایی می دهد.

آرد را نیز چند بار الک کنید.

خمیر را نیز درحد دو-سه میلی پهن کنید خیلی کلفت یا نازک پهن نکنید.

جوفراست راهنمای خانواده





با وارد کردن ایمیل خودتان در کادر زیر و زدن دکمه مشترک شوید همواره جدیدترین ارسالهای سایت به ایمیل شما ارسال میشود: :

Delivered by FeedBurner

√ سیب دانلود دانلود رایگان بازی،اندروید،نرم افزار،آموزش زبان،موبایل

به اشتراک بگذارید

توضیحات :

نویسنده : admin | تاریخ انتشار : ۰۳ اسفند ۱۳۹۵
تعداد مشاهده : 206 بار | دیدگاه : بدون دیدگاه
موضوعات: کیک و شیرینی


برچسب ها

, , , , , , ,


دیدگاه ها :

دیدگاه شما

( الزامي )

(الزامي)