طرز تهیه سوهان نارگیلی قم

مواد لازم:

گندم :۵۰ گرم

آب : یک لیوان

خلال بادام و خلال پسته : از هر کدام ۲ قاشق غذا خوری

پودر نارگیل: ۱ قاشق غذاخوری

زعفران سائیده آب گرفته : یک قاشق غذاخوری

روغن:۱۵۰ گرم

آرد گندم :۱۰۰ گرم

پودر قند: ۱۵۰ گرم

طرز تهیه: جوانه زدن گندم ۹ روز طول می کشد . گندم را ۳ روز خیس می کنیم و ۳ روز دوم را در دستمال تمیز و نم دار قرار میدهیم و هر بار دستمال می خواهد خشک شود آن را نمدار می کنیم تا جوانه بزند و ۳ روز آخر آن را در سینی ریخته و پارچه نمدار روی آن می اندازیم تا خوب ریشه و جوانه بزند ( ممکن است مرحله آخر ۴ تا ۵ روز طول بکشد) سپس ریشه ها را جدا می کنیم و جوانه ها را همراه گندم ها کنار می گذاریم تا نم آنها برچیده شود . سپس می کوبیم و الک می کنیم و آرد الک شده و آرد گندم را با یک لیوان آب مخلوط می کنیم. بعد این مایع را در قابلمه ریخته و هم می زنیم تا بجوشد ، در همین حال پودر قند و روغن و زعفران آب گرفته را به آن اضافه می کنیم و هم می زنیم تا همین طور بجوشد و آب آن تمام شود و مرتب هم می زنیم تا سرخ رنگ شود . بعد یک گلوله از خمیر بر می داریم و با گوشت کوبهای بزرگ می کوبیم به شکل سوهان در می آوریم سپس پسته و بادام و پودر نارگیل را روی آن می پاشیم و فشار می دهیم.

منبع : اختصاصی از سایت کولاب www.kolab.ir

جوفراست راهنمای خانواده





با وارد کردن ایمیل خودتان در کادر زیر و زدن دکمه مشترک شوید همواره جدیدترین ارسالهای سایت به ایمیل شما ارسال میشود: :

Delivered by FeedBurner

√ سیب دانلود دانلود رایگان بازی،اندروید،نرم افزار،آموزش زبان،موبایل

به اشتراک بگذارید

توضیحات :

نویسنده : admin | تاریخ انتشار : ۰۶ بهمن ۱۳۹۲
تعداد مشاهده : 611 بار | دیدگاه : بدون دیدگاه
موضوعات: دسر, کیک و شیرینی


برچسب ها

, , , , , , , , ,


دیدگاه ها :

دیدگاه شما

( الزامي )

(الزامي)