طرز تهیه زولبیا و بامیه

با آمدن ماه رمضان تیم کولاب بر آن شد تا دستور نوعی شیرینی که کاربران محترم سایت درخواست داده بودند را برای شما عزیزان قرار دهد امیدواریم که این نوع شیرینی لحظات شیرینی را برای شما به ارمغان بیاورد.

مواد لازم برای زولبیا:

*نشاسته ۲۰۰گرم
*ماست ۱۸۰ گرم
*آرد  ۲۰گرم
*زعفران حل شده یک قاشق سوپخوری
*روغن جامد   یک قاشق چایخوری
*جوش شیرین   یک دوم قاشق چایخوری
*آب یا گلاب   یک قاشق سوپخوری

مواد لازم برای بامیه :

*آرد  ۲۰۰گرم
*تخم مرغ ۳عدد
*روغن جامد
*یک قاشق سوپخوری
*شکرنیم کیلو
*نمک  یک سوم قاشق چایخوری
*آب  ۱۵۰ گرم
*آبلیمو ۲ قاشق سوپخوری
*گلاب کمی

طرز تهیه زولبیا:

نشاسته و ماست را مخلوط کرده، چند دقیقه ای صبر می کنیم تا نشاسته در ماست خیس خورده و به راحتی حل شود. سپس آرد را اضافه می کنیم و با همزن خوب به هم می زنیم تا مایع زولبیا صاف و یکدست شود. روغن جامد را اضافه کرده و در حین به هم زدن آب یا گلاب را همراه با زعفران حل شده به مایع اضافه می کنیم و آن را در قیف مخصوص می ریزیم.

در این مرحله جوش شیرین را هم اضافه می کنیم و مایع را خوب به هم زده، در حالی که روغن روی شعله قرار دارد، زولبیا را توسط قیف در روغن کاملا داغ به صورت دایره های بزرگ و کوچک فرم می دهیم و بلافاصله پس از کمی سرخ شدن آنها را پشت و رو می کنیم.

زولبیاها را در شربت قرار می دهیم و پس از۱۵- ۱۰ دقیقه آنها را از شربت خارج کرده و در صافی قرار می دهیم تا شربت اضافه آن خارج شود.

طرز تهیه بامیه:

آب را جوش آورده، با شعله ملایم آرد را اضافه می کنیم و مرتب به هم می زنیم تا خمیر تقریباً سفتی به دست آید. بعد روغن را اضافه کرده و مرتب به هم می زنیم ( در حدود ۳-۲ دقیقه )، به طوری که خمیر به صورت یک تکه درآید. سپس بعد از کمی سرد شدن خمیر، تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه می کنیم و خوب خمیر را ورز می دهیم تا خمیر نرم و لطیف شود. برای این که بامیه رنگ زیباتری به خود بگیرد، بهتر است از شربت بامیه یک قاشق سوپخوری به خمیر بامیه اضافه کرده و با خمیر مخلوط کنیم. بعد خمیر را در قیف با ماسوره کنگره دار متوسط می ریزیم و سپس در روغن مایع سرخ می کنیم.

برای سهولت کار بهتر است روغن را کمی داغ کرده، بامیه ها را به وسیله دست و یا با قیچی مخصوص آشپزخانه در روغن ریخته، بعد آن را روی حرارت مستقیم قرار دهیم تا بامیه ها سرخ شوند. بامیه ها را در حین سرخ شدن مرتب به هم می زنیم تا به هم نچسبند و یک دست سرخ شوند. بامیه ها را در همان حال که داغ می باشد، به شربت گرم اضافه می کنیم تا شربت را خوب به خود جذب کنند، در غیر این صورت بامیه ها شربت را جذب نخواهند کرد. اگر بامیه پس از چند ساعت شربت خود را از دست داد، علت آن رقیق بودن شربت می باشد.

مواد لازم برای شربت:

شکر ۲فنجان
آب یک فنجان
گلاب ۲قاشق سوپخوری
زعفران حل شده   یک قاشق مرباخوری
آبلیمو    یک قاشق مربا خوری

طرز تهیه شربت :

آب و شکر را روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا بجوشد. بعد گلاب و زعفران را اضافه کرده، سپس آبلیمو را می ریزیم. پس از چند جوش، شربت آماده شده را از روی شعله بر می داریم.
یادآوری: برای سرخ کردن بامیه و زولبیا از روغن مایع استفاده کنید، چون روغن جامد باعث سفت شدن آنهاخواهد شد.

جوفراست راهنمای خانواده





با وارد کردن ایمیل خودتان در کادر زیر و زدن دکمه مشترک شوید همواره جدیدترین ارسالهای سایت به ایمیل شما ارسال میشود: :

Delivered by FeedBurner

√ سیب دانلود دانلود رایگان بازی،اندروید،نرم افزار،آموزش زبان،موبایل

به اشتراک بگذارید

توضیحات :

نویسنده : admin | تاریخ انتشار : ۱۷ تیر ۱۳۹۲
تعداد مشاهده : 581 بار | دیدگاه : ۳ دیدگاه
موضوعات: دسر


برچسب ها

, , , , , ,


دیدگاه ها :

  1. وحید گفت:

    در قسمت مواد بامیه ..آب را دو بار ذکر کردید ..یکبار ۳۰۰گرم ..یکبار ۱۵۰ گرم ..کدام صحیح است . در ضمن برای آب از میلی لیتر استفاده نمایید

  2. admin گفت:

    سلام دوست عزیز ممنون از دقت شما، آب ۱۵۰ گرم صحیح است(یا سه چهارم لیوان) اشتباه تایپی انجام شده بود

دیدگاه شما

( الزامي )

(الزامي)