طرز تهیه بستنی زمستانی

مواد لازم بستنی زمستونی:
۴تا سفیده تخم مرغ.۱پیمانه پودرقند.پودر ژلاتین ۲قاشق چایخوری.۳قاشق آب برا حل کردن ژلاتین.وانیل مقداری.نون میکادو یا بیسکویت.شکلات تخته ای.


مغز بادام و پسته و… برای تزیئن.

سفیده های تخم مرغ رو جدا کرده و هم میزنیم.

تا زمانی سفیده ها رو میزنیم که از ظرف جدا نشه.ظرف رو برگردونید اگه سفیده نریخت هم زدن کافیه.

سفیده ها رو روی ظرف آب جوش قرار میدیم و مقداری هم میزنیم.

تو این مرحله پودر قند رو کم کم اضافه کرده و آهسته مخلوط میکنیم.

پودر ژلاتین رو همراه آب،روی حرارت آبجوش باز میکنیم.

کمی وانیل به مواد روی حرارت اضافه کرده و مخلوط میکنیم.

ژلاتین آب شده رو به مواد اضافه کرده و سریع از روی حمام آبجوش برمیداریم.یابهتره ظرف رو از روی حرارت برداشته و ژلاتین رو اضافه کنید.

تو این مرحله مواد رو با قیف روی نون میکادو یا بیسکویت بریزید.من چون از بیسکویت استفاده کردم و بزرگ بود با قاشق اینکارو  انجام دادم.☺️
داخل یخچال بزارین تا خنک و کمی منسجم شه.

تو فاصله ای که بستنی داخل یخچاله.شکلات رو به روش بن ماری ذوب کنید.من چون شیرینی زیاد دوس ندارم.یکم شکلات تلخ هم اضافه کردم.البته بستگی به ذائقتون داره.

بستنی رو از یخچال بردارید.داخل شکلات فرو کنید.و با انواع مغزها و شکلات و یا پودر نارگیل تزئین کنید.که البته من با قیف اینکارو انجام دادم چون با شکلات زیادی موافق نیستم.

بفرمایید بستنی زمستونی شما آمادس.

جوفراست راهنمای خانواده





با وارد کردن ایمیل خودتان در کادر زیر و زدن دکمه مشترک شوید همواره جدیدترین ارسالهای سایت به ایمیل شما ارسال میشود: :

Delivered by FeedBurner

√ سیب دانلود دانلود رایگان بازی،اندروید،نرم افزار،آموزش زبان،موبایل

به اشتراک بگذارید

توضیحات :

نویسنده : admin | تاریخ انتشار : ۲۷ دی ۱۳۹۵
تعداد مشاهده : 183 بار | دیدگاه : بدون دیدگاه
موضوعات: دسر


برچسب ها

, , , , ,


دیدگاه ها :

دیدگاه شما

( الزامي )

(الزامي)