طرز تهیه بستنی آدامسی فوق العاده

مواد لازم:

آدامس بادکنکی کاملا تکه تکه شده: ۶۰ گرم

شیر و خامه : از هر کدام ۲۰۰ گرم

زرده تخم مرغ:۴ عدد

شکر:۱۰۰گرم

ابتدا شیر و خامه را با هم کاملا مخلوط کرده و بر روی حرارت می گذاریم تا به جوش آید بعد آن را از روی حرارت بر می داریم و آدامس ها را به آن اضافه می کنیم و به مدت ۱۰ دقیقه می گذاریم همین طور بماند سپس بعد از اتمام تایم مذکور مواد را صاف می کنیم تا تکه های آدامس در آن باقی نماند سپس در ظرفی دیگر تخم مرغ ها و شکر را به حدی می زنیم تا پف کند سپس بر روی حرارت ملایم گاز می گذاریم و با دمای پنجاه درجه به مدت زمان ۱۰ دقیقه هم می زنیم تا تخم مرغ ها حالت سفت پیدا نکند پس از این مدت مواد را از روی گاز برداشته و باید حدود ۱۵ دقیقه هم زد تا با دمای اتاق هم دما شود و تمام مواد را باهم مخلوط می کنیم و به مدت نیم ساعت درون یخچال قرار می دهیم و بعد از آن درون فریزر به مدت یک ساعت قرار میدهیم توجه داشته باشید که بهترین درجه یخچال برای فرم گرفتن این بستنی ۳ درجه و برای فریزر حدود ۲۰ درجه می باشد .

(اگر در حین مخلوط کردن مواد یک قاشق غذاخوری ثعلب ریخته شود نتیجه بهتری نیز میتواند به همراه داشته باشد)

منبع : اختصاصی از سایت کولاب www.kolab.ir

جوفراست راهنمای خانواده





با وارد کردن ایمیل خودتان در کادر زیر و زدن دکمه مشترک شوید همواره جدیدترین ارسالهای سایت به ایمیل شما ارسال میشود: :

Delivered by FeedBurner

√ سیب دانلود دانلود رایگان بازی،اندروید،نرم افزار،آموزش زبان،موبایل

به اشتراک بگذارید

توضیحات :

نویسنده : admin | تاریخ انتشار : ۰۶ بهمن ۱۳۹۲
تعداد مشاهده : 881 بار | دیدگاه : ۲ دیدگاه
موضوعات: دسر


برچسب ها

, , , , , ,


دیدگاه ها :

  1. طراحی وب سایت خبری گفت:

    خیلی خوب بود،متشکرم

  2. طرح توجیهی گفت:

    با تشکر فراوان

دیدگاه شما

( الزامي )

(الزامي)