طرز تهیه نوشمک هندوانه ای

طرز تهیه نوشمک

دسری خنک برای روز های گرم تابستان شما 

مواد لازم برای ۶ نفر: 

آب: یک پیمانه

شکر: نصف پیمانه

هندوانه: ۲ پیمانه؛ به قطعات کوچک تقسیم شده و هسته‌های آن جدا شود.

توت فرنگی تازه: ۲ پیمانه، انتهای آن جدا شود.

نعنای تازه و خرد شده: یک قاشق سوپ‌خوریخوری

طرز تهیه:

• در قابلمه کوچکی آب و شکر را جوش آورید.( مخلوط را خوب هم زده تا شکر آن به خوبی درون آب حل شود). سپس از روی حرارت برداشته و بگذارید کمی خنک شود.

• هندوانه و توت‌فرنگی را درون دستگاه همزن ریخته و شربت تهیه شده را نیز به آن اضافه کرده و به مدت ۳- ۲ دقیقه خوب آن‌ها را با هم مخلوط کنید. مخلوط را درون آبکش ریخته و پالپ ( گوشت میوه) و هسته‌های جا مانده آن را جدا کنید.

• پوره را درون ظرفی ریخته و به مدت یک ساعت یا تا زمانی که دور آن کمی یخ بزند، درون فریزر قرار دهید.

• سپس نعنا را به مخلوط اضافه کرده و تا ۲ ساعت دیگر یا تا زمانی که منجمد شود درون فریزر قرار دهید.

• درست قبل از زمان مصرف مخلوط را از فریزر خارج کرده و درون دستگاه مخلوط کن به مدت ۳- ۲ دقیقه مخلوط کرده تا نرم و یکدست شوند.

ارزش غذایی نصف پیمانه این یخمک برابر است با:

کالری: ۹۵، کلسترول: ۰، سدیم: ۳ میلی‌گرم، کربوهیدرات: ۲۵ گرم، فیبر: ۲ گرم، پروتئین: یک گرم

جوفراست راهنمای خانواده





با وارد کردن ایمیل خودتان در کادر زیر و زدن دکمه مشترک شوید همواره جدیدترین ارسالهای سایت به ایمیل شما ارسال میشود: :

Delivered by FeedBurner

√ سیب دانلود دانلود رایگان بازی،اندروید،نرم افزار،آموزش زبان،موبایل

به اشتراک بگذارید

توضیحات :

نویسنده : admin | تاریخ انتشار : ۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۲
تعداد مشاهده : 1,636 بار | دیدگاه : بدون دیدگاه
موضوعات: دسر


برچسب ها

, , , , , , , , , , , ,


دیدگاه ها :

دیدگاه شما

( الزامي )

(الزامي)