طرز تهیه حلوا زرده

حلوا زرده که به عنوان یک دسر مقوی معرفی می شود، سوغات معروف همدان است که طعم دلپذیر و ایرانی پسندی دارد. این حلوا شباهت زیادی به شله زرد دارد اما مواد اولیه آن کاملا متفاوت است.

مواد لازم برای ۵ نفر:

زرده تخم مرغ ۱۰عدد

شکر یک لیوان

نشاسته ۲ قاشق

گلاب و زعفران به میزان دلخواه

روغن یک قاشق

طرز تهیه:

زرده تخم‌مرغ‌ها را جدا کرده و آنها را با چنگال هم بزنید تا یکدست شوند. سپس شکر را اضافه کرده و آنقدر با دست یا هم زن با تخم‌مرغ‌ها بزنید تا مایه‌ای کاملاً صاف و یکدست به وجود آید. حالا نشاسته را به مواد اضافه کنید و بعد از کمی هم زدن، گلاب و زعفران را به مخلوط بیفزایید.

مواد را کاملاً با هم ترکیب کنید تا یک دست باشند. حالا آنها را به همراه کمی روغن در قابلمه لعابی ( یا معمولی )ریخته و روی حرارت ملایم قرار دهید. روی حرارت باید مواد را همچنان هم بزنید تا ته نگیرند. پخت حلوا زرده را تا وقتی که رد قاشق روی مواد بماند، ادامه دهید. بعد از پخت آن را از روی حرارت برداشته و با پودر پسته و نارگیل تزئین کنید.

نکته:این دسر باید سرد سرو شود.

جوفراست راهنمای خانواده





با وارد کردن ایمیل خودتان در کادر زیر و زدن دکمه مشترک شوید همواره جدیدترین ارسالهای سایت به ایمیل شما ارسال میشود: :

Delivered by FeedBurner

√ سیب دانلود دانلود رایگان بازی،اندروید،نرم افزار،آموزش زبان،موبایل

به اشتراک بگذارید

توضیحات :

نویسنده : admin | تاریخ انتشار : ۱۷ تیر ۱۳۹۲
تعداد مشاهده : 6,813 بار | دیدگاه : ۱ دیدگاه
موضوعات: دسر


برچسب ها

, , , , , ,


دیدگاه ها :

  1. مهرداد گفت:

    مطالب شما بسیار اموزنده هست موفق باشید

دیدگاه شما

( الزامي )

(الزامي)