طرز تهیه بیف استروگانف (غذای محبوب روسیه)

بیف استروگانف

مواد لازم:

گوشت ۳۰۰ گرم  /   قارچ ۱۰۰ گرم  / خامه ۲۰۰ گرم  / چیپس خلالی مقدار لازم

پیاز ۲ عدد  /  آرد ۱ قاشق غذاخوری  / شیر ۱/۲ لیوان  / نمک و فلفل مقدار لازم

طرز تهیه : قابلمه را روی حرارت متوسط قرار دهید ، کمی روغن داخل قابلمه بریزید سپس پیازهای خلالی خرد شده را در روغن داغ بریزید و تفت دهید تا نرم شود.

گوشت ها را باریک و به طول یک انگشت خرد کنید و به پیاز اضافه نمایید و تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند سپس ۲ لیوان آب اضافه کنید و با حرارت ملایم اجازه دهید گوشت بپزد و نرم شود و آب آن تمام شود.

پس از اینکه آب گوشت تمام شد قارچ های خرد شده را اضافه کنید و با حرارت متوسط تفت دهید تا آب غذا کشیده شود سپس مخلوط شیر ، آرد ، نمک و فلفل اضافه کنید و کمی تفت دهید و از روی حرارت بردارید.

بیف استروگانف را با خامه مخلوط کنید و در ظرف بکشید و با چیپس خلالی تزیین کنید ، بیف استروگانف را میتوانید همراه با اسپاگتی ، نان یا برنج سرو کنید ( در صورت تمایل بجای چیپس خلالی از سیب زمین سرخ شده استفاده کنید ).

جوفراست راهنمای خانواده





با وارد کردن ایمیل خودتان در کادر زیر و زدن دکمه مشترک شوید همواره جدیدترین ارسالهای سایت به ایمیل شما ارسال میشود: :

Delivered by FeedBurner

√ سیب دانلود دانلود رایگان بازی،اندروید،نرم افزار،آموزش زبان،موبایل

به اشتراک بگذارید

توضیحات :

نویسنده : admin | تاریخ انتشار : ۱۲ مرداد ۱۳۹۲
تعداد مشاهده : 491 بار | دیدگاه : بدون دیدگاه
موضوعات: آشپزی


برچسب ها

, , , ,


دیدگاه ها :

دیدگاه شما

( الزامي )

(الزامي)