آموزش کافه لاته نارگیلی

مواد لازم:

قهوه اسپرسو غلیظ: ۳۰ سی‌سی یا یک‌سوم فنجان

شیر داغ: دو‌سوم فنجان

پودر نارگیل و شکر : از هر یک یک‌چهارم قاشق چای‌خوری

ابتدا با یک دستگاه قهوه‌ ساز مناسب و قهوه تازه ۳۰ سی‌سی قهوه دم‌ کشیده اسپرسو بگیرید و آن را به همراه پودر وانیل در فنجان بریزید، سپس شیر را به وسیله یک شیرجوش بجوشانید و آن را روی قهوه بریزید؛ این یک قهوه مناسب و لذیذ است.

از این نوشیدنی می توانید در محافل و مهمانی هایتان جایگزین چای استفاده کنید و در صورت تمایل به جای استفاده از شکر می توانید قهوه را با شکلات تلخ سرو کنید.

منبع : سایت سیب

جوفراست راهنمای خانواده





با وارد کردن ایمیل خودتان در کادر زیر و زدن دکمه مشترک شوید همواره جدیدترین ارسالهای سایت به ایمیل شما ارسال میشود: :

Delivered by FeedBurner

√ سیب دانلود دانلود رایگان بازی،اندروید،نرم افزار،آموزش زبان،موبایل

به اشتراک بگذارید

توضیحات :

نویسنده : admin | تاریخ انتشار : ۰۱ بهمن ۱۳۹۲
تعداد مشاهده : 199 بار | دیدگاه : بدون دیدگاه
موضوعات: دسر


برچسب ها

, , , , , , ,


دیدگاه ها :

دیدگاه شما

( الزامي )

(الزامي)