آموزش پخت انواع سوپ مفید برای سرماخوردگی

در این مطلب برای شما طرز تهیه ۵ نوع سوپ خوشمزه و مقوی رو که میتونه برای فصل سرما پیش درمانی باشه برای جلوگیری از سرماخوردگی برای شما آما کردیم و امیدواریم بتونید از این نوع سوپ ها تهیه کنید و با خوردن اون در کنار خانواده لذت ببرید

251669_134

طرز تهیه سوپ مرغ با سس انچیلادا

آماده سازی: ۱۵ دقیقه – مدت انتظار: ۴ ساعت  – مجموعاً : ۴ ساعت و ۱۵ دقیقه

طرز تهیه:

داخل یک آرام پز پنج لیتری، لوبیا، گوجه فرنگی، ذرت، پیاز و فلفل دلمه ای را با یکدیگر مخلوط کنید. دو عدد سینه مرغ را روی مخلوط قرار دهید.

داخل یک کاسه بزرگ، سس انچیلادا و سوپ مرغ را به تدریج با شیر مخلوط کنید تا یکدست و یکنواخت شوند. سس را روی سینه مرغ داخل آرام پز بریزید و بگذارید به مدت ۶-۸ ساعت روی حرارت ملایم یا به مدت ۴-۵ ساعت روی حرارت بالا بپزد.
پس از پخت، مرغ ها را از داخل آرام پز بیرون بیاورید و به اندازه های کوچک تکه کنید. سپس مرغ را به سوپ برگردانید. سوپ را در ظرف سرو قرار داده و روی آن پنیر بریزید و سرو نمایید.

مواد اولیه :

کنسرو لوبیا ۱ عدد (لوبیا سیاه)
گوجه فرنگی گوجه فرنگی ۴۱۰ گرم (خرد شده)
ذرت ۲۸۰ گرم
پیاز پیاز ۱/۲ فنجان (خرد شده)
فلفل دلمه ای ۱/۲ فنجان (فلفل دلمه ای زرد یا قرمز یا سبز خرد شده)
سس انچیلادا ۲۸۰ گرم
سوپ آماده ۱ بسته (سوپ مرغ)
شیر شیر ۱٫۵ فنجان
پنیر جک فلفلی ۱۱۵ گرم (رنده شده)
سینه مرغ ۲ عدد

طرز تهیه سوپ پنیر و کلم بروکلی

251670_487

آماده سازی: ۱۵ دقیقه – مدت انتظار: ۱۵ دقیقه – مجموعاً : ۳۰ دقیقه

طرز تهیه:

آب مرغ را به جوش آورید و پیاز را به آن اضافه کنید و بگذارید به مدت ۱۵-۲۰ دقیقه با درپوش آرام بجوشد تا اینکه پیاز ها نرم تر شوند.

شیر را داخل ماکروویو به مدت ۱-۲ دقیقه گرم کنید.

داخل یک قابلمه جدا کره را آب کنید. سپس آرد و فلفل را به آن اضافه کنید و به مدت دو دقیقه بپزید سپس با شیر گرم مخلوط کنید و روی حرارت ملایم هم بزنید تا سوپ شروع به غلیظ شدن بکند.

بعد آب مرغ را اضافه کنید و در ادامه آن ها را خوب هم بزنید و مخلوط کنید. پنیر و کلم بروکلی را اضافه کنید و بعد سرو نمایید.

مواد اولیه :

برای ۴ نفر
آب مرغ ۲ فنجان
پیاز پیاز ۱ عدد (کوچک – خرد شده)
آرد ۴۰ گرم
کره ۵۵ گرم
فلفل سیاه به مقدار لازم
شیر شیر ۲ فنجان
پنیر چدار ۱٫۵ فنجان (رنده شده)
پنیر سوئیسی ۱/۲ فنجان (رنده شده)
کلم بروکلی ۲٫۵ تا ۳ فنجان (بخارپز و خرد شده)

طرز تهیه سوپ مرغ خامه ای با نودل

251671_441

آماده سازی: ۳۰ دقیقه – مدت انتظار: ۱ ساعت – مجموعاً : ۱ ساعت و ۳۰ دقیقه

طرز تهیه سوپ:

در یک قابلمه مواد تشکیل دهنده سوپ را مخلوط کرده و به مدت ۱ ساعت روی حرارت قرار دهید تا آرام بجوشد و مرغ داخل آن بپزد. وقتی که مرغ نرم تر شد، از داخل آب مرغ دربیاورید و به اندازه های ۲٫۵ سانتیمتری خرد کنید و کنار بگذارید.
اگر آب مرغ بیش از حد کاهش پیدا کرده بود مقدار آب بیشتری به آن اضافه کنید و دو فنجان نودل به آب سوپ اضافه کنید و بگذارید به مدت بیست دقیقه بجوشد. در زمانی که نودل پخته می شود سس خامه ای را آماده کنید.
طرز تهیه سس خامه:

کره را داخل یک قابلمه بزرگ قرار دهید و روی حرارت آن را ذوب کنید و با آرد خیلی سریع مخلوط کرده و هم بزنید. به تدریج شیر را اضافه کنید و مداوم هم بزنید تا اینکه سس غلیظ شود. نمک و فلفل را اضافه کنید.
در حال حاضر سوپ بدون خامه است و چنین به نظر می رسد.

سپس سس خامه ای را به سوپ اضافه کنید و مرغ را به آب مرغ برگردانید. در صورت تمایل می توانید به پختن ادامه دهید تا سوپ غلیظ شود.

نکته:

* زمانیکه سس خامه ای غلیظ شد، اجازه ندهید بجوشد چرا که خامه میبرد!
* در صورت تمایل برای طعم بهتر می توانید ۱/۲ تا ۱ قاشق چای خوری آبلیمو به سس خامه ای اضافه کنید.

مواد اولیه :

برای ۶ نفر
سینه مرغ ۲ عدد (بدون پوست و استخوان)
نمک کرفس ۱ قاشق چای خوری
پیاز پیاز ۱ عدد (خرد شده)
آب ۲ لیتر
ادویه ۱/۲ قاشق چای خوری (ادویه مرغ)
هویج ۲ عدد (بزرگ – حلقه شده)
نمک پیاز ۱ قاشق چای خوری
کرفس ۲ عدد (ساقه خرد شده)
نمک ۲ قاشق چای خوری

مواد اولیه سس :

کره ۱۷۰ گرم
آرد ۱۱۰ گرم
شیر شیر ۴ فنجان

طرز تهیه سوپ فلفل خامه ای

251672_114

آماده سازی: ۱۵ دقیقه – مدت انتظار: ۳۰ دقیقه – مجموعاً: ۴۵ دقیقه

طرز تهیه:

در یک ماهی تابه، مرغ را در روغن سرخ کرده، پیاز و پودر سیر را اضافه کرده و تفت دهید تا اینکه رنگ مرغ کمی عوض شود.
سپس لوبیا، آب مرغ، فلفل سبز، نمک، زیره، پونه، فلفل سیاه و فلفل قرمز را اضافه کرده و آنها را به جوش آورید.
حرارت را کم کرده و بگذارید به مدت ۳۰ دقیقه آرام بجوشد. سپس از روی حرارت بردارید و با خامه ترش و خامه مخلوط کنید و هم بزنید در صورت تمایل با گشنیز تزیین و سرو نمایید.

مواد اولیه :

برای ۵ نفر
سینه مرغ ۴۵۰ گرم (بدون پوست و استخوان، حبه شده)
پیاز پیاز ۱ عدد (متوسط – خرد شده)
پودر سیر ۱٫۵ قاشق چای خوری
روغن زیتون ۱ قاشق غذاخوری
کنسرو لوبیا ۲ عدد
آب مرغ ۴۱۰ گرم
فلفل سبز ۲۲۵ گرم (فلفل شیرین خرد شده)
نمک ۱ قاشق چای خوری
زیره ۱ قاشق چای خوری
پونه ۱ قاشق چای خوری (خشک شده)
فلفل سیاه ۱/۲ قاشق چای خوری
فلفل قرمز ۱/۴ قاشق چای خوری
خامه ترش ۱ فنجان
خامه ۱/۲ فنجان (خامه پر چرب زده شده)

طرز تهیه سوپ ورمیشل

251673_100

آماده سازی: ۱۵ دقیقه – مدت انتظار: ۱ ساعت – مجموعاً: ۱ ساعت و ۱۵ دقیقه

سوپ ورمیشل سوپی بسیار شناخته شده و خوش طعم است این سوپ در اکثر مناطق ایران مورد استفاده قرار میگیرد و به عنوان سوپی سریع و عامه پسند محسوب میشود.

طرز تهیه:

در ظرفی مقداری روغن داغ کنید و پیاز و سیر را در آن تفت دهید.گوجه فرنگی را شسته و نگینی کنید و به مواد اضافه کنید تا کمی سرخ شود .فلفل قرمز ، سس سویا و کنجد را نیز به مواد اضافه کرده و تفت بدهید .آب گوشت را به همراه ۲ لیوان آب به بقیه مواد اضافه کنید و اجازه دهید با حرارت ملایم بپزد.رشته را به سوپ اضافه کرده و صبر کنید تا کمی نرم شود و سوپ لعاب بیندازد.

نکات:

۱) میتوانید برای لعاب دار شدن غذا به آن نصف سیب زمینی رنده شده اضافه کنید.
۲) اضافه کردن زعفران و فلفل بیشتر غذا را خوشمزه تر میکند.
۳) اگر نمیتوانید آب گوشت تهیه کنید از عصاره های گوشت یا مرغ استفاده کنید
نوش جان

مواد اولیه :

برای ۲ نفر
پیاز پیاز ۱ عدد
فلفل قرمز یک چهارم قاشق چایخوری
سس سویا ۳ قاشق غذاخوری
رشته ۱ لیوان (سوپی)
گوجه فرنگی گوجه فرنگی ۳ عدد
کنجد ۳ قاشق غذاخوری
آب گوشت ۲ لیوان
سیر سیر ۳ حبه
کره ۵۰ گرم
نمک به میزان لازم

گرد آوری: کولاب

جوفراست راهنمای خانواده





با وارد کردن ایمیل خودتان در کادر زیر و زدن دکمه مشترک شوید همواره جدیدترین ارسالهای سایت به ایمیل شما ارسال میشود: :

Delivered by FeedBurner

√ سیب دانلود دانلود رایگان بازی،اندروید،نرم افزار،آموزش زبان،موبایل

به اشتراک بگذارید

توضیحات :

نویسنده : admin | تاریخ انتشار : ۲۵ مهر ۱۳۹۳
تعداد مشاهده : 465 بار | دیدگاه : بدون دیدگاه
موضوعات: آشپزی


برچسب ها

, , , , , , , , , ,


دیدگاه ها :

دیدگاه شما

( الزامي )

(الزامي)