آموزش مربای آناناس ژله ای

اناناس از گروه میوههایی است که مربای  ان بعد از پخت خیلی خوب غلیظ وژله ای میشود وبه همین خاطر نیاز به شکر زیاد نداردوبا خیال راحت  میتوانید از این مربای خوشمزه در کنار انواع دسر، بستنی و یا تهیه کیک و شیرینی استفاده کنید

مواد لازم
اناناس بزرگ      ۱عدد
اب                   ۴/۱ ‍‍پیمانه
شکر                 ۴/۱ ۱ پیمانه
ابلیمو ترش         ۲ قاشق غذاخوری
:طرز تهیه
پوست و قسمت سفت وسط اناناس را جدا کرده و به قطعات کوچک خرد کنید (در نظر داشته باشید که بعد از پخت تکه های اناناس اب از دست داد ه و کوچکتر میشوند).تکه های خرد شده را همراه اب به مدت ۴۵ دقیقه روی حرارت ملایم بپزید.شکر را اضافه کنید و کمی همزده تا شکر حل شود ،حرارت را زیاد کنید تا دوباره به جوش اید ،در این مرحله مربا که اب زیادی نداشت اب میاندازد.حرارت را کم کنید تا مربا به مدت یک ساعت به ارامی جوشیده و غلیظ شود.ده دقیقه اخر ابلیمو را اضافه کرده و اگر مربا هنوز غلیظ نشده حرارت رازیادتر کنید تا به قوام کافی برسد.شربت ان تقریبا شبیه عسل خواهد شد.من در ۵ دقیقه اخر کمی زعفران حل شده در ابجوش اضافه کرده و بعد از چند جوش مربا را خاموش کردم اما بدون زعفران هم مربا خوش طعم ورنگ میشود

جوفراست راهنمای خانواده





با وارد کردن ایمیل خودتان در کادر زیر و زدن دکمه مشترک شوید همواره جدیدترین ارسالهای سایت به ایمیل شما ارسال میشود: :

Delivered by FeedBurner

√ سیب دانلود دانلود رایگان بازی،اندروید،نرم افزار،آموزش زبان،موبایل

به اشتراک بگذارید

توضیحات :

نویسنده : admin | تاریخ انتشار : ۲۳ دی ۱۳۹۲
تعداد مشاهده : 322 بار | دیدگاه : بدون دیدگاه
موضوعات: دسر


برچسب ها

, , , ,


دیدگاه ها :

دیدگاه شما

( الزامي )

(الزامي)